Datingtips

Het is best spannend om je in te schrijven op een online datingsite. Datingaanbod.nl geeft je de juiste datingtips, zodat jij vol zelfvertrouwen begint met daten.

Neem de tijd voor je profiel

Je profiel is op een datingsite als een visitekaartje. Een eerste indruk maak je maar een keer: zorg daarom dat je profiel er verzorgd uitziet. Plaats een duidelijke foto van jezelf en vul alle gevraagde velden in. Blijf hierbij dicht bij jezelf en doe je niet anders voor dan je bent. Op deze manier krijgen de andere singles een goed beeld van wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Durf initiatief te nemen

Zie je een leuke single tussen je matches staan? Wees niet bang om het ijs te breken met een smiley of een leuke openingszin. Iedereen vindt het leuk om een oprecht complimentje te krijgen. Een belangrijke datingtip: lees het profiel door en probeer je te richten op een gemeenschappelijke interesse. Wellicht houden jullie allebei van tennissen of hebben jullie allebei een kat. Zo heb je meteen gespreksstof!

Spreek af

Wanneer je leuk contact hebt via DatingAanbod.nl of zelfs al via de telefoon, is het een goed idee om af te spreken. Online daten is leuk, maar door elkaar fysiek te ontmoeten kun je zien of die vonk er in het ‘echt’ ook is. Je kunt het zo gek maken als je het zelf wilt,  van een drankje op het terras tot een wandeling over het strand.

Geen succes, geen nood

Het kan zijn dat je na het sturen van een bericht of na een date een afwijzing krijgt. Of wellicht dat jij de klik niet voelt met je match. Het is natuurlijk nooit leuk, maar het helpt jullie beiden alleen maar verder op weg naar de liefde. Neem gerust je tijd om het te verwerken, maar probeer het niet persoonlijk te nemen. Laat je vooral niet ontmoedigen: niet iedere date kan succesvol zijn. Jouw tijd komt nog!

Veilig daten

Veiligheid staat voorop tijdens (online) daten. Datingaanbod.nl doet er alles aan om de website zo veilig mogelijk te houden en ook jijzelf kan op verschillende dingen letten. Zo is het belangrijk om niet zomaar persoonlijke gegevens te verstrekken. Wees waakzaam voor mensen die geld van je vragen of andere vreemde verzoeken hebben. Spreek alleen met iemand af als je je op je gemak voelt en kies een openbare plek uit. Heb je twijfels over een profiel? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij verstrekken datingtips om zo veilig mogelijk te online daten en onderzoeken profielen die niet echt lijken te zijn.

En nu actie

Na het lezen van de datingtips is het tijd om deze in praktijk te brengen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de leukste singles!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *